Virksomhedsejeren – med tvivlen som fast partner

Udfordring

Skal, skal ikke? Fokus på kerneydelser eller? Forsætte som selvstændig? Drænet for energi. Usikkerhed. Denne case fortæller om, når tvivlen bliver virksomheds- ejerens daglige sparringspartner, og hvordan der bliver skabt orden i kaos.

Proces

Genskabe retning og ændre tvivlen til fokusering. Finde de værdier frem igen hos virksomhedsejeren, som er grundlaget for at være selvstændig. Og ikke mindst skabe overblik og prioritering af indsatsen.

Effekt

Indsatsen skaber det nødvendige overblik, som er grundlaget for at drive virksomheden sundt og effektivt. Tvivlen bliver omsat til en velovervejet beslutning om at fortsætte virksomheden med prioriterede indsatsområder. Casepersonen har engagement og sammenhæng mellem sin personlighed og funktion som virksomhedsejer.

Læs hele casen her, og få indblik i løsningerne

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning