Cases

Her kan du læse eksempler på opgaver, Proforza har løst for sine kunder: erhvervscoaching – partnerskabsudvikling – ledersparring – personlige værdiprofiler m.m.

Virksomhed: Enetpulse
Årstal: 2019
Metode: Coaching, Personlig værdiafklaring

Som direktør for Enetpulse ønskede Simon Skarsholm at gøre brug af erhvervscoaching, fordi han var i en periode med ledelsesmæssige udfordringer og dilemmaer, som han havde brug for at få nye perspektiver på og ikke mindst få løst og handlet på.

Forud for selve coachingseancerne valgte Simon at få en personlig værdiafklaring. Med værdiafklaringen som grundlag for coachingen, betød de nye indsigter som coachingen medførte, at han blev i stand til at træffe de nødvendige beslutninger på et mere sikkert og kvalificeret grundlag.

Virksomhed: danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg
Årstal: 2012-2022
Metode: coaching, stresshåndtering, personlig værdiafklaring, workshops

Ejer af danbolig Nykøbing Sj og Højby-Ellingelyng og medindehavere af danbolig Kalundborg Dennis Høilund og jeg/Proforza har siden 2012 haft samarbejdet. Fra 2019 har samarbejdet udvidet sig til også at berøre danbolig Kalundborg ved medindehaver Tom Parsner.

Gennem årene har Dennis og Tom som ledere og i forbindelse med udvikling af medarbejdere haft brug for erhvervscoaching / ledersparring, værdiafklaringer, der blev anvendt som grundlag for teamudvikling samt stresscoaching og trivselssamtaler.

Sædvanligvis coacher jeg ikke både ledere og medarbejdere i samme organisation. Men særlige omstændigheder i samarbejdet med Dennis og Tom, har betydet, at det har kunnet lade sig gøre.

Virksomhed: Roskilde Fjordens EL A/S
Årstal: 2017-2021
Metode: Coaching, Personlig Værdiafklaring, workshops

Ejerne af Roskilde Fjordens EL, Flemming og Naja, havde besluttet, at det var tid til et generationsskifte. Generationsskiftet i håndværksvirksomheden blev planlagt til at foregå over flere år for at sikre en god proces for både nuværende og kommende ejere så vel som for virksomheden.

Som en del af den proces blev det Proforzas opgave, sammen med de kommende og nuværende ejere (2022), Jesper Thomsen og Daniel Wriedt, at arbejde med at sikre de bedst mulige vilkår for deres fremtidige partnerskab. Et forløb der indeholdt personlig værdiafklaring, coaching samt partnerskabsudvikling gennem flere fælles workshops.

Virksomhed: confiq 365
Årstal: 2020-2023
Metode: Coaching

I forbindelse med opstart af virksomheden config 365 har direktør og founder Meik Børner haft brug for sparring.

Meik har som ejerleder mange års erfaring med drift af virksomheder og ledelse af medarbejdere. Ikke på trods af men netop på grund af den erfaring det har givet ham om sig selv i disse positioner, er han blevet klar over, at der er områder, hvor han er mere skarp end andre.

For at blive en endnu bedre virksomhedsejer og leder af medarbejdere, bad han derfor Proforza om hjælp i form af coaching og sparring i forbindelse med opstarten af virksomheden.