Referencer

Forløbet med Annette har givet os mere forståelse for hinandens værdier og hjulpet os videre med vores fremtidige partnerskab. Vi kan i hverdagen mærke, at vi er kommet tættere på hinanden og har en større forståelse for, hvorfor vi agerer som vi gør i forskellige situationer. Samtidig har vi hver især fået et dybere indblik i os selv og vores egne værdier.

Daniel Wriedt & Jesper Thomsen

Roskilde Fjordens El A/S

Medarbejderseancerne med Annette har været med til at skabe værdi og holdånd på arbejdspladsen. Hun er en god lytter, der evner at sætte tingene på plads. I solocoaching har hun hjulpet mig til at finde mig selv som leder og få styrket min selvindsigt.

Dennis Høilund

Indehaver af danbolig Højby - Ellinge Lyng og Nykøbing Sjælland

Jeg havde en god kemi med Annette, der havde en fin forståelse for, hvor hun skulle tage fat og sætte fokus for at zoome ind. Hun er meget behagelig og kompetent. Jeg oplevede, at min session gav mig afklaring og indsigt i noget, der var en vigtig proces for mig.

Jesper Milton Thyme

Direktør i og medejer af Eye4talent

Annette er optimal til at skabe et rum for tillid og fortrolighed. Med hende som sparringspartner har jeg kunne vende udfordringer, der før ville have slået mig ud, til noget positivt. Jeg har været meget tilfreds, og forløbet har givet mig noget at tænke over, som jeg kan tage med mig fremadrettet.

Simon Skarsholm

Direktør i Enetpulse

Der er det bedste forløb, jeg har prøvet. Vi er blevet meget bevidst om vores personlige værdier. Der er kommet en anden gensidig forståelse for, hvorfor vi agerer, som vi gør. Den sammenhæng i tingene har været lidt af en åbenbaring. Det har også gjort, at vi fik sat nogle nye mål for ledelsen af virksomheden – og har realiseret dem.

Flemming Steen Jensen

Indehaver af Roskilde Fjordens EL

Hvad er egentligt mine værdier? – og har jeg fokus på, hvorfor de er så vigtige for mig i mit arbejdsliv? Hvor er du i dag – hvor vil du gerne hen i forhold til værdien, og hvordan kommer du derhen. Jeg blev guidet grundigt igennem og Annette gav ikke så let op for at få et dybere svar, end det, som ligger først for!

Anne Weinkouff

Indehaver af Rampelyset.com

Annette hjalp mig med mine udfordringer ved, at jeg kom frem til nye måder at se og håndtere dem på, hvilket har været af afgørende betydning for mig som leder. Blandt andet fandt jeg frem til en ny og mere konstruktiv måde at handle på i forhold til personalet.

Danny Månsson

Indehaver 2do EDB ApS

Kontakt og tidsbestilling

Telefon: +45 5124 8349
E-mail: info@proforza.dk