Værd at vide

Undertiden bliver jeg stillet forskellige spørgsmål om coaching generelt, erhvervscoaching, emner der relaterer sig til coaching, eller til de ydelser jeg tilbyder i Proforza. Her har jeg samlet nogle spørgsmål og svar. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her så kontakte mig endelig.

Kan man trække coaching fra i skat?

Hvad er ICF?

Kontakt og tidsbestilling

Telefon: +45 5124 8349
E-mail: info@proforza.dk

Flemming Steen Jensen. Indehaver af Roskilde Fjordens EL

Der er det bedste forløb, jeg har prøvet. Vi er blevet meget bevidst om vores personlige værdier. Der er kommet en anden gensidig forståelse for, hvorfor vi agerer, som vi gør. Den sammenhæng i tingene har været lidt af en åbenbaring. Det har også gjort, at vi fik sat nogle nye mål for ledelsen af virksomheden – og har realiseret dem.