Om Annette

Min mission er at skabe forandring for mennesker, så de kan udfylde deres fulde potentiale og gøre det, de brænder for. Succes på bundlinjen kræver menneskelig trivsel og retning.

Der går en lige linje fra arbejdsglæde til overskud i virksomheden, og som leder har du mulighed for at udstikke kursen. Men det kræver, at du ved, hvor du står. Så er du og virksomheden, hvor du ønsker at være? Og ved du, hvor I er på vej hen og hvorfor?

At skabe menneskelig forandring er som at sprede ringe i vandet: En lille bevægelse kan rejse langt, og forandringen når længst, når sigtbarheden er høj: ringene spredes lettest på klart og roligt vand.

Jeg har i snart 30 år arbejdet med at hjælpe mennesker til personlig- og erhvervsmæssig udvikling og har dyb erfaring i, hvad der skal til for at skabe netop den klarhed og ro, bæredygtig forandring kræver. Jeg har 6 års ledererfaring og 10 års erhvervscoaching i bagagen – med speciale i samarbejde med SMV og ejerledede håndværksvirksomheder.

Professionel coaching i samspil med nysgerrighed

I min professionelle coaching og rådgivning bruger jeg min Master i Positiv Psykologi, diverse kurser og efteruddannelse og de værktøjer, jeg har udviklet gennem tiden. Jeg er medlem af ICF, International Coach Federation og i gang med en certificering på PCC-niveau, Certificeret Specialist i Stress og Mental Sundhed og har en række leder- og netværksfacilitator-uddannelser.

Jeg er nysgerrig på mennesker og har altid stillet mange spørgsmål for at fremkalde mening og finde ud af, hvad der driver og skygger for fremdrift. At finde ind til sagens kerne kræver, at vi sammen belyser tingene fra flere vinkler og undersøger muligheder og perspektiver, som ligger skjult i det ubevidste.

Mere end et arbejde

Det er AHA-oplevelsen, der motiverer mig: at finde frem til dét spørgsmål, der pludselig åbner vinduet for nye perspektiver. Det er kernen i succesfuld professionel coaching.

Når jeg oplever, at jeg med mine spørgsmål giver et menneske fri adgang til nye rum for handling, bliver jeg fuld af taknemmelighed over at få lov til at gøre det mest meningsfulde i verden: Som professionel erhvervscoach at hjælpe mennesker til at få et gladere, roligere, mere lyst- og meningsfuldt (arbejds)liv, hvor de kan udnytte deres fulde potentiale. Det er den energi, der gør mit virke til meget mere end et arbejde.

Forandring kræver mod og tillid

Grundlæggende forandringer kræver mod til at træde ind i en samtale båret af ærlighed. Det er i ærlighedens rum, grundlæggende selverkendelse finder sted. Det kræver tillid.

For mig er indgangen tillid. Altid. Som erhvervscoach er jeg kendt for at etablere et rum, hvor de mennesker, jeg coacher, føler tryghed ved at åbne op.10 års erfaring som professionel coach har lært mig, at det kræver mere end gode spørgsmål at hjælpe mennesker gennem en forandring.

At coache er at følge et menneske på en spændende og afgørende rejse i livet fyldt med udfordringer, modstand, angst og glæde. Jeg ser coaching som et partnerskab. At coache er som at hjælpe et menneske med højdeskræk over en knagende hængebro. Frygten for forandring er med på rejsen. Derfor er det ikke nok at betragte og stille spørgsmål. Succesfuld coaching er en udfordrende rejse, vi tager sammen, side om side.

Kontakt og tidsbestilling

Telefon: +45 5124 8349
E-mail: info@proforza.dk

Jesper Milton Thyme, Direktør i og medejer af Eye4talent.

Jeg havde en god kemi med Annette, der havde en fin forståelse for, hvor hun skulle tage fat og sætte fokus for at zoome ind. Hun er meget behagelig og kompetent. Jeg oplevede, at min session gav mig afklaring og indsigt i noget, der var en vigtig proces for mig.