ICF

International Coach Federation (ICF), er den førende globale organisation for coaches og coaching. ICF er dedikeret til at fremme coachingfaget ved at sætte høje standarder, levere uafhængig certificering og opbygge et verdensomspændende netværk af uddannede professionelle coaches.

Derfor er jeg medlem af ICF

Jeg er medlem både af ICF International og ICF Danmark. For mig er det vigtigt at være medlem af to grunde: Dels varetager ICF mine interesser som professionel erhvervscoach. Men især er det vigtigt for mig at være medlem og støtte op om organisationen, fordi den er med til at sikre et grundlæggende minimumsniveau hos de coaches, der er medlem af organisationen og dermed sikre kunden og/eller fokuspersonen/klienten en høj coachingstandard.

Hvad står ICF for?

Ud over at være den førende globale organisation for coaches og coaching, så akkrediterer ICF uddannelser, der leverer coach-specifik træning. ICF-akkrediterede uddannelser skal gennemføre en streng gennemgangsproces og demonstrere, at deres pensum er i overensstemmelse med ICFs kernekompetencer og etiske kodeks. Derfor har jeg valgt at tage grunduddannelse og senest i 2021 gennemført overbygningsuddannelse hos Expand.nu.

ICF sætter høje standarder over hele linjen for coachingbranchen og er anerkendt for:

  • Udvikling af coachingkernekompetencer.
  • Etablering af et professionelt kodeks for etik og standarder.
  • Oprettelse af et internationalt anerkendt legitimationsprogram.
  • Fastsættelse af retningslinjer gennem akkreditering for trænerspecifikke træningsprogrammer.
  • Tilbyder løbende uddannelse gennem begivenheder i verdensklasse, praksisfællesskaber og arkiveret læring.
  • At være frontløber og initiere samtaler om fremtidens coaching.

Hvad betyder en PCC-certificering?

ICF tilbyder tre niveauer af certificeringer: Associate Certified Coach (ACC), Professional Certified Coach (PCC) og Master Certified Coach (MCC). Jeg certificeret på PCC-niveau. En PCC-certificering kræver at man har min 125 timers coach specifik undervisning, min 500 timers erfaring med egne klienter og har modtaget min 10 timers mentorcoaching med kvalificeret mentorcoach. Hvis du vil vide mere om de to andre niveauer ACC og MCC, så følg linket for at få dem uddybet.

Kontakt og tidsbestilling

Telefon: +45 5124 8349
E-mail: info@proforza.dk

Anne Weinkouff. Indehaver af Rampelyset.com

Hvad er egentligt mine værdier? – og har jeg fokus på, hvorfor de er så vigtige for mig i mit arbejdsliv? Hvor er du i dag – hvor vil du gerne hen i forhold til værdien, og hvordan kommer du derhen. Jeg blev guidet grundigt igennem og Annette gav ikke så let op for at få et dybere svar, end det, som ligger først for!