Virksomhed søges til samarbejde – udviklingen af en stresshåndbog med individuel virksomhedsmanual

Proforza søger virksomhed (SMV) til samarbejde

Virksomhed søges til kvalificering og sparring omkring udviklingen af en stresshåndbog med individuel virksomhedsmanual til håndtering af stressproblematikker.

Siden 2010 har jeg fungeret som erhvervscoach, sparringspartner og udviklingskonsulent for virksomheder i SMV-segmentet. På den baggrund har jeg konstateret, at mange virksomheder efterspørger en let tilgængelig og funktionel håndbog inden for håndtering af stressproblematikker. Derfor arbejder jeg i øjeblikket på at udvikle en håndbog, som skal præsentere virksomhederne for en grundlæggende viden om stress.

En del af håndbogen skal også fungere som virksomhedernes individuelle manual til håndtering af stress, og skal derfor kunne tilpasses den enkelte virksomhed/organisation i forhold til specifikke krav og behov.

Derfor søger jeg en virksomhed, der vil fungere som sparringspartner i forbindelse med udformningen af håndbogen og specifikt den del, der skal udgøre manualen og kunne tilpasses individuelt. En virksomhed der vil komme med input og være med til at kvalificere det endelige
produkt, så det rammer målgruppen bedst muligt.

Det er gratis at indgå i samarbejdet, og ved forløbets afslutning vil virksomheden modtage en håndbog med specialtilpasset stressmanual.

Hvis du har interesse i at høre mere om projektet og samarbejdet, kan jeg kontaktes på info@proforza.dk eller mobil 51248349.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning