Proforzas 10 års jubilæum

Jeg sagde mit job op og sprang ud som selvstændig erhvervsdrivende

Den 1. august for 10 år siden fødtes Proforza officielt med cvr. nummer og en hjemmelavet hjemmeside. Der er sket en del siden.

Det har både været sjovt og hårdt og heldigvis består Proforza endnu.

Det skal fejres

I forbindelse med jubilæet giver jeg 10% rabat på klippekort til 5 gange erhvervscoaching. Jubilæumsprisen er 6000,- ekskl. moms. Tilbudet er gældende indtil 30. september 2020.

10 % rabat på klippekort á 5 gange 1-1½ times coaching.

Visionen

Jeg startede med en vision om, at hvis jeg kunne gøre en forskel for mennesker gennem samtaleteknikken coaching, så ville jeg have det bedste arbejde, jeg kunne tænke mig. Sådan er det stadig. Når jeg gennem mit arbejde som coach hjælper mennesker til at reflektere, fokusere og opnå større bevidsthed, giver det mig både energi og glæde og dermed større trivsel i mit liv.

Alt har dog ikke bare flasket sig. Som ejer af et enkeltmandsfirma er der rigtig mange ting, man skal bruge tid og energi på. Tid og energi som  jeg langt hellere vil bruge på mine kunder og klienter. At oprette et cvr-nummer er det mindste. Men ud over det, er der mange andre ting, så som hjemmeside + jævnlig opdatering, vistkort, sociale medier, moms og regnskab og meget andet og ikke mindst at få kunder i hus.

Salg har aldrig været min stærke side, og bliver det nok heller aldrig, men erfaring og tidligere kunder der anbefaler mig hjælper rigtig godt på vej. Anbefalingerne er jeg meget taknemmelig for – så tusinde tak for dem.

Min rejse som coach

Jeg sagde mit gode og vellønnede job som leder op og sprang ud som selvstændig coach i 2010. Meget er sket siden ikke mindst i forhold til mine faglige kompetencer. Med mig fra årene som blandt andet socialpædagog og leder for området med voksne udviklingshæmmede, har jeg en del erfaring. Min grundlæggende coachuddannelse åbnede mine øjne for en måde at samtale på, som jeg oplevede som helt unik. Jeg opdagede dog hurtigt, at jeg havde brug for at opgradere min grundlæggende viden yderligere og fik en Master i Positiv Psykologi i 2013. En uddannelse som har haft afgørende betydning for, hvad jeg kan tilbyde mine kunder og klienter i dag.

Undervejs i de 10 år der er gået siden opstarten af Proforza, har jeg i samspil med en samarbejdspartner haft etableret en mindre kursusvirksomhed og en erhvervsforening. Det var enormt sjovt og inspirerende men ikke økonomisk lukrativt og ingen af tiltagene eksisterer længere.

Jeg er vild med at lære, vel at mærke om emner, der interesserer mig, så i 2017 blev jeg 2017 Eksamineret Specialist i Stress & Mental Sundhed – et område der er rigtig mange, der er optaget af, enten som den der oplever stress eller som fagperson. Egentlig var min holdning, at der er så mange stressbehandlere, at det ikke var en område, som jeg havde tænkt mig at skulle uddanne mig indenfor. Men det er et emne der optager mig, og da nogle kunder begyndte at efterspørger hjælp på stressområdet, sprang jeg til på en stressuddannelse, da lejligheden bød sig. Nu ved jeg så også en del om stress, og kan tilbyde kvalificeret hjælp på det område.

Professionel coach

For at være en professionel coach, hvilket er meget vigtigt for mig, er jeg nødt til at holde min faglige viden ajour. Det har jeg gjort lige siden jeg tog min første grundlæggende coachuddannelse, hvor jeg med det samme blev medlem af ICF International og ICF Danmark og fik min første certificering som Associate Certified Coach, ACC. Siden er jeg hvert tredie år blevet recertificeret, hvilket indebære, at man skal opfylder en del krav.

Nu er tiden for mig kommet til at bliver yderligere kvalificeret til at coache, hvilket betyder, at jeg kommer til at mestre coachingen på et dybere niveau til gavn for mine klienter – og det er vildt spændende. Så nu er jeg er i gang med en efteruddannelse i coaching og forventer at blive færdig her i efteråret, ligesom jeg håber på, at blive certificeret på PCC-niveau kort derefter. Det betyder, at jeg skal have en del træning (du kan i den forbindelse få meget billig coaching). Så det bliver et aktivt og interessant efterår.

Det var ganske kort om Proforzas og mit liv igennem de sidste 10 år. Spændende hvad der kommer til at ske de næste 10 år – forhåbentlig ses vi.

Jeg glæder mig til at se eller gense dig.

Annette

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning