Få coaching med 50% rabat i forbindelse med min videreuddannelse som coach

Coaching til under halv pris
Tilbuddet er gældende til den 30.11.2020 

I forbindelse med min overbygning på coachuddannelse hos Expand, tilbyder jeg coaching med mere end 50 % rabat til fem personer. Ud over at blive en endnu dygtigere coach til gavn for mine kunder/klienter, skal jeg bruge uddannelsen og din hjælp til at blive ICF-certificeretPCC-niveau.

Hvem kan blive coachet?

Ledercoaching af ProforzaJeg har brug for fokuspersoner, der har en udfordring, en problemstilling eller et ønske om personlig- / lederudvikling, som de gerne vil have hjælp til at udfordre. Du kan være ejerleder, leder medarbejder eller privatperson. Det kan handle om noget ledelsesmæssigt, fagligt eller personligt, og det kan også være, at du ikke helt er klar over, hvad det handler om, blot at der er noget, der ikke er, som du ønsker, at det skal være.

Er du i tvivl, om du for eksempel er i målgruppen, eller om vi har den rette kemi, så kontakt mig.

Dit udbytte

Mulighed for at få tid til refleksion, få nye perspektiver på din udfordring / dit ønske om forandring og for eksempel få justeret opgaver og prioriteringer m.v. Det betyder, at du som ejerleder, leder, medarbejder eller privatperson får mulighed for at skabe en ny retning og trivsel til gavn for dig, virksomheden, kunder og relationer.

Hvordan foregår det?

Coachingen kan foregå online eller ved fysisk møde enten hos dig eller i et mødelokale, hos BusinessHouse i Roskilde. Du skal afsætte 1 time til vores første møde og til de efterfølgende møder ca. 1½ time. Har du aldrig prøvet at blive coachet før, og er usikker på, om det er noget for dig, så tøv ikke med at ringe til mig på 52 24 83 49.

  • Indledende kontakt via telefon, hvor vi afklarer spørgsmål, betaling og aftaler tid og sted for første møde.
  • Første møde af ca. 1 times varighed
    • hvem er jeg/Proforza og spørgsmål fra dig
    • aftaler og rammer fastlægges; herunder formål, mål, succeskriterier
    • formalia; i form af udlevering af ICF Etiske Regler, underskrift af tilladelse til brug af lydoptagelse (anonym) til mentorcoaching samt eventuel PCC-certificering.
  • Coachingmøder af 1-1½ times varighed
  • Sidste møde er til opsamling og evaluering af forløbet samt til klarlæggelse af, hvordan du sikrer dig fortsat læring og implementering.

Forventninger til dig

Du er engageret og har interesser i at udforske, reflektere og udvikle dig og eventuelt din ledelse. Du giver mig besked senest 48 timer forinden vores aftale, hvis du har brug for at ændre tiden. Med mindre det drejer sig om akut sygdom.

Du kommer til Roskilde, eller der er maksimalt 30 minutters kørsel til dig fra mig.

Hvordan kommer du i betragtning til coachingen?

Vi tager en kort indledende samtale, hvor vi finder ud af om et samarbejde mellem os vil være givtigt. Du kan ringe til mig på telefon 51 24 83 49 eller skrive til mig, så kontakter jeg dig.

Din pris

Fem gange coaching af 1 til 1½ times varighed kun 2.500,- kr. eksklusiv moms.  

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning