Performance er bedst, når der er balance

En af ledelsesrådgiver Christians Ørsteds pointer i en artikel i Berlingske Business er, at vores performance er bedst, når der er balance – en balance mellem ansvar og indflydelse.

Han gør på befriende vis op med begrebet work-life balance og forestillingen om, at gøre arbejdsliv og privatliv til modsætninger, der ikke er forenelige.

I stedet mener han, at problemet er et helt andet: Fokus bør i stedet være på balancen mellem det ansvar og den indflydelse vi har i vores arbejdsliv.

Konsekvensen af dårlig ledelse, mener Christian Ørsted, er ikke bare stress og sygemeldinger, men også dårlig performance og mangel på udvikling, kreativitet og innovation.

Læs hele artiklen her

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning