Leder og ejer i butikskæde – fra medarbejder til ejer og leder

Udfordring

En ny rolle som leder. En medarbejder som ikke fungerer. Skal den nye leder afskedige og dermed vise sin magt men ikke kompetencer? Eller skal han starte med at finde en løsning for alle parter?

Proces

Coachingforløb, tests og ledelsesværktøjer skal få lederen til at træffe sit endelige valg samtidig med, at han opnår en bevidsthed om sine egne ledelsesmæssige kompetencer.

Effekt

Lederen opnår den ønskede indsigt og forståelse af egen rolle samtidig med at han får udviklet et samarbejde med den “problematiske” medarbejder. Han sætter ledelse på agendaen for alle medarbejdere i et ønske om højere gensidig forståelse.

Læs hele casen her og få indblik i løsningerne

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning