Hvad er dine fem vigtigste værdier? – en artikel i ErhvervsAvisen Sjælland

Den sammenhæng i tingene har været lidt af en åbenbaring

ErhvervAvisen Sjælland torsdag den 24. maj 2018

Der er det bedste forløb, jeg har prøvet. Vi er blevet meget bevidst om vores personlige værdier, om hvad der er vigtigst for os hver især. Det at få sat ord på giver god mening, for sådan som man er privat , er man også som leder. Der er kommet en anden gensidig forståelse for, hvorfor vi agerer, som vi gør. Den sammenhæng i tingene har været lidt af en åbenbaring. Det har også gjort, at vi fik sat nogle nye mål for ledelsen af virksomheden – og har realiseret dem. Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at samarbejde Annette igen, og vi vil helt sikkert anbefale andre at investere i et forløb hos hende, siger Flemming Jensen.

Proforza skaber resultater i ledelses- og virksomhedsudvikling

Artikelen fra ErhvervsAvisen Sjælland torsdag den 24. maj 2018. Link til onlineudgaven af ErhvervsAvisen Sjælland. Artiklen findes på side 16.

 

 

 

Projekt Partnerskab

I artiklen nævnes Projekt Partnerskab, som er det forløb jeg blandt andet har gennemført med Roskilde Fjordens EL Det er især partnerskaberne i ejerledede SMV-virksomheder og partnerdrevne virksomheder, der kan have glæde af forløbet. I artiklen siger jeg følgende:

Relationerne i de her partnerskaber er rigtig interessante at arbejde med, og der er mange små- og mellemstore virksomheder, hvor ejerne også har personlige tilknytninger. Her er det virkelig spændende at se resultaterne, når vi laver et forløb. Der kommer ofte mange “aha-oplevelser”, hvor man lærer nye ting om hinanden og de personlige værdier. Det giver balance i lederskabet og i samarbejdet om at udvikle virksomheden.

Du du kan læse mere specifikt om Projekt Partnerskab her.

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning