Nyt design til Proforzas hjemmeside – erhvervscoaching

Forandring fryder

Proforza i nyt designForandring fryder, siger man. Proforzas hjemmeside har gennemgået en forandring og har fået nye klæder – et helt nyt design. Klæder skaber folk, siger man også. Proforzas hjemmesideklæder er mere lette og lyse i farverne, Det håber jeg, at du kan li’?

Substansen er intakt

Indholdet på Proforzas nye hjemmeside er stort set den samme, som det var inden makeoveren . Jeg sørger jævnligt for, at siden er opdateret i forhold til mine ydelser. Desuden supplerer jeg løbende med cases, som beskriver nogle af de forløb, jeg har haft med kunder, der er anonymiseret. Og med artikler, som jeg tror har din interesse som læser – kunde eller kommende kunde hos Proforza. Der kommer hele tiden opdateringer og tilføjelser til. Så tjek jævnligt.

Giv din mening til kende

Jeg vil gerne høre din mening om Proforzas hjemmeside. Hvis der er noget, du mangler eller undrer dig over på siden, der skal give et indtryk af de ydelser, der tilbydes, så kontakt mig gerne. Du kan enten skrive eller ringe til mig.

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning