Kvinde kend dit mod – en kvindelig iværksætters bekendelser

Goosmann Communication og Proforza inviterer til et Gå-hjem-møde den 19. september, hvor iværksætteren, forfatteren og Kina-eksperten, Heidi Larsen ejer af og direktør i Plus:7, vil fortælle sin hudløse version af at være kvindelig iværksætter, om at have mod nok og lade være med at tænke for meget. Heidi har ud over sine roller som iværksætter og forretningskvinde også et EM 2013 i Public Speaking og stiller op til VM i år – noget der gør hende meget levende og spændende at høre på.

Du kan stadig nå at tilmelde dig. Ring eller skriv til mig på tlf. 51248349 eller email: info@proforza.dk.  Pris: kr. 150,- incl. forplejning.

Bedste hilsner
Per & Annette

InputLab

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning