ICF Certificeret Coach

Certificering i hus

Jeg blev ICF certificeret coach ACC første gang i 2013. En certificering, som skal fornyes hver tredie år, hvis man vil beholde certificeringen. Nu har jeg fået godkendt min certificering igen, som er gældende til 31. december 2019.

Som coach er det muligt gennem ICF International at blive ICF certificeret coach. ICF har gennem mere ned 20 år været ledende indenfor udviklingen af professionel coaching, hvilket er et meget vigtigt arbejde for at kvalificere coachingbranchen.

Formålet med en coachcertificering

Formålet med ICF’s certificeringsprogram er:

• At beskytte og tjene brugere af coaching ydelser
• At måle og certificere individuel kompetence
• At inspirere til fortsat læring og udvikling

ICF arbejder for en selvregulerende profession og tilbyder en standard for certificering, som er gældende i hele verden. Der er lige nu over 16.000 certificerede coaches globalt.

ICF Danmark

Hvorfor er det vigtigt at være certificeret coach?

• det øger troværdigheden som professionel coach
• det sikre mine kunder, at jeg er erfaren og professionel
• det tydeliggør, at jeg har høje professionelle standarder og er underlagt stærke etiske regler
• det kræver at jeg har et højt kompetence- og færdighedsniveau
• det viser at jeg tager min efteruddannelse alvorligt
• det betyder at jeg vægter at være med til at styrke integriteten af coaching professionen nationalt og internationalt

Hvilken betydning har det for dig, om din coach er certificeret eller ej?

Jeg er nysgerrig efter at høre, hvilken betydning det har for dig, om din coach er certificeret eller ej. Er det ligegyldigt, eller er det betydningsfuldt for dig, at din coach er certificeret?

Skriv eller ring til mig og fortæl, hvad det betyder for dig.

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning