Dygtig virksomhedspraktikant hos Proforza

Nanna Pettersson har nu været i virksomhedspraktik hos mig i 2 uger som kommunikationsmedarbejder. Med mindre Nanna får arbejde (læs: forhåbentlig snart), er jeg så privilegeret at have fornøjelsen af hendes kundskaber og personlighed i endnu 6 uger. Nanna er uddannet på Copenhagen Business School, hvor hun har læst en Bachelor i Interkulturel Markedskommunikation.

Forinden Nannas praktik hos mig, var hun i praktik hos Per-Henrik Goosmann, Goosmann Communication & PR. I begge praktikker har Nannas primære opgave været at assistere med sin viden og kunnen i forhold til projekterne ValueLab og InputLab, et samarbejde mellem Goosmann Communication & PR og Proforza, hvor hun har været og er en uvurderlig hjælp.  Tak for al din hjælp indtil nu Nanna.


 

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning