Artikler af Proforza på Coach.dk

Jeg har gennem et stykke tid haft en profil som erhvervscoach på Coach.dk.

På Coach.dk kan du finde link til coaches og coachuddannelser. Du kan også læse indlæg og debatter skrevet af coaches. Heriblandt min første artikel på Coach.dk.

Artiklen handler om, hvordan personlige værdier er med til at give os retning i (arbejds)livet. Betinget af at vi giver vores værdier den nødvendige opmærksomhed.

I artiklen Personlige værdier skaber retning kan du bl.a. læse en case, der handler om, hvordan Morten får skabt klarhed og retning ved at blive mere opmærksom på sine værdier.  Du får også værktøjer til selv at komme i gang med processen.

Du kan læse artiklen her

Hvis du er blevet nysgerrig på emnet og muligheden for hvordan personlige værdier skaber retning, er du velkomme til at kontakte mig.

Du kan enten skriv eller ringe til mig. Følg dette link, så kommer du til mine kontaktoplysninger.

 

Erhvervscoaching

Hvad kan coaching gøre for mig som leder?

Et af de spørgsmål jeg som coach bliver stillet er, hvad coaching kan bidrage med, når man er leder? Selv med en definition af hvad coaching er, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad man som leder får ud af coaching. Forhåbentlig kan nedenstående eksempler fra ledere give nogle svar.

Coaching

At lytte – er også et ledelsesværktøj

En leder skal besidde mange kompetencer. Hvilke kompetencer der i særlig grad er relevante og skal være i fokus, afhænger af hvad ledelsesopgaven er og selvfølgelige har den aktuelle kontekst også betydning – altså hvad er det for en situation, man som leder befinder sig i, når der i særlig grad er behov for at lytte.

Nyheder

Sådan blev vores 10-årige samarbejde fejret

For et par måneder siden opdagede jeg, at en af mine nuværende kunder Dennis Høilund indehaver/medindehaver af danbolig Nykøbing Sj, Højby-Ellingelyng og Kalundborg, faktisk har været min kunde gennem 10 år og vi derfor havde et 10-års jubilæum at kunne fejre. Det synes jeg er ret vildt, taget i betragtning