skip to Main Content

Samarbejdspartnere

”Hver for sig kan vi meget, men sammen kan vi meget mere”. Det er grundholdningen til mit arbejde, hvor jeg møder udfordringer og problemstillinger, hvor jeg ved, at løsningerne kun kan blive optimale, hvis andres kompetencer og erfaringer bliver bragt i spil.

Mindful:Moment

Natalina Kofoed, udviklingskonsulent og mindfulness instruktør, er indehaver af Mindful:Moment, hvor hun holder kurser og rådgiver travle mennesker, der ønsker mere nærvær, balance og overskud i (arbejds)livet. Natalina, der selv har praktiseret mindfulness og meditation i mere end 15 år, er uddannet jurist og har siden 1996 arbejdet med udvikling af ledere og medarbejdere bl.a. i Finansministeriet og hos Deloitte.

https://www.mindfulmoment.dk

Mit netværk

Et godt og stort netværk er en forudsætning for at kunne følge med i virksomhedernes, ledernes og medarbejdernes udvikling og udfordringer. Som erhvervscoach føler jeg mig forpligtet til og en glæde ved at følge mine omgivelser tæt for at kunne skabe holdbare løsninger til mine kunder. For mig er mit engagement i følgende netværk ikke blot at deltage i møder og møde mennesker, men at lære og at give.

 

Back To Top